Вона страждає: Стан здоров'я Людмили Янукович різко погіршився

Охоронець Людмили Янукович розповів про стан її здоров'я.

Людмила Янукович. Фото obozrevatel.com

Охоронець колишньої дружини Віктора Януковича розповів про погіршення стану здоров'я жінки. В'ячеслав Заневський говорить, що на це вплинув факт загибелі сина та втеча екс-чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, що з моменту загибелі сина Януковича пройшов рік і чотири місяці. Варто зазначити, що на могилі всупереч українській традиції немає пам'ятників, а лише встановлений дерев'яний хрест.

Колишній регіонал Володмир Ландик впевнений, що могила в Криму належить саме синові Януковича. Він також додає, що загиблий тяжко переживав проблеми в родині, особливо коли Віктор Янукович пішов від дружини. На питання, чому ж на могилі сина встановлений досить "скромний" пам'ятник, Ландик висловлює декілька припущень: по-перше, ставлення до родини Януковича неоднозначне навіть у Криму, а, по-друге, Людмила Янукович все ще сподівається поховати сина на рідному Донбасі.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...