Вона свій вибір зробила: Ані Лорак знову готується зірвати великий куш у РФ

Фанати співачки (які ще лишилися) здивовані тим, що виступати в Україні вона не збирається.

Фото: ЗМІ

Співачка Ані Лорак готує велике шоу під назвою DIVA, яка представить в московському "Олімпійському". Про це вона повідомила у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Перше шоу відбудеться третього березня наступного року. Вартість квитків на концерт української співачки складає від 500 до 12 тисяч рублів (від 215 до 5100 грн).

На російських сайтах продажу заявлено, що прем'єра шоу DIVA відбудеться на найбільших майданчиках Москви, Санкт-Петербурга і Мінська.

У коментарях до афіші користувачі пишуть, що чекали прем'єри шоу в українській столиці і дуже засмучені, що Ані Лорак вирішила презентувати свою роботу в РФ.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак прокоментувала загибель Ірини Бережної.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...