"Вона вмирала більше трьох місяців": Батько Каті Гандзюк показав нове фото доньки з реанімації і звернувся до вбивць

Батько вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк опублікував нові фотознімки жінки до і після нападу на неї, повідомляють Патріоти України.

Віктор Гандзюк написав у Facebook, що відвідав могилу Катерини, поговорив із нею і трохи заспокоївся. А опубліковане фото було зроблене через кілька годин після нападу.

Батько Каті Гандзюк показав нове фото доньки з реанімації і звернувся до вбивць "Вона вмирала більше трьох місяців. Вмирала важко, боролася за життя до останнього дня. Каті немає", - підписав чоловік фото.

Також батько Катерини Гандзюк звернувся до вбивць доньки та закликав суспільство не мовчати."Я знову звертаюся до тих, хто вбивав і до тих, хто покриває вбивць. Ви живі, радієте сонячному дню, кохаєтесь, турбуєтесь за своїх дітей, тремтите за свою шкуру чи партійні рейтинги, піаритеся, брешете, фальсифікуєте, рветесь до влади, судите, захищаєте, а іноді просто відверто глузуєте над пам'яттю Каті. Гляньте на ці фото. Зупиніться! Схаменіться! Покайтеся! Невже ви не люди, а нелюди? І ще до вас, тисячі пересічних громадян, що боягузливо чи байдуже мовчать. Якщо зло не буде покаране, завтра це може статися з вами, вашими дітьми, батьками, коханими", - написав чоловік.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...