"Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка": У мережі в захваті від патріотичного посту легкоатлетки

Спортсменка сфотографувалася в новій формі української команди, яку було спеціально пошито для українських легкоатлетів відомим американським виробником спортивного одягу до Олімпійських ігор.

Ольга Саладуха. Фото: sport.bigmir.net.

Користувачі соціальної мережі Фейсбук із захопленням сприйняли пост української легкоатлетки Ольги Саладухи, в якому вона виставила фото в формі збірної України та з патріотичним підписом: "Пишаюся представляти ці кольори". Новину передають Патріоти України.

Журналіст Тарас Корніюк звернув увагу на те, що спортсменка народилася в Донецьку і не дивлячись ні на що, як і раніше виступає за Україну. "Це Ольга Саладуха. Одна із найсильніших легкоатлеток світу. Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка. Не секрет, зробити собі ім'я в професійному спорті коштує шалених коштів. Та Ольга не кивала в бік держави, що та щось їй зобов'язана. А йшла до своєї мети. Попереду Олімпіада в Ріо і наші сподівання на медаль. Вперед до перемоги!", - написав журналіст.

"Пишаємося тобою", - прокоментував пост відомий волонтер Андрій Боєчко. "Мене завжди переповнювали почуття, коли одягав жовто-блакитну форму збірної. Бажаю успішного виступу збірної і Вам особисто на Олімпіаді!", - написав відомий у минулому український хокеїст, екс-капітан збірної України Василь Бобровников.

Нагадаємо, що Саладуха є чемпіонкою світу, а також бронзовою призеркою Ігор в Лондоні в 2012 році. Додамо, що стрибунка сфотографувалася в новій формі української команди, яку було спеціально пошито для українських легкоатлетів відомим американським виробником спортивного одягу та екіпіровки до Олімпійських ігор. Форму було представлено напередодні в Києві на НСК "Олімпійський".

У Тбілісі протестувальники поставили на місце російську пропагандистку (відео)

середа, 15 травень 2024, 12:28

Пропагандистка телеканалу Звєзда Катерина Радомська втекла від мешканців Грузії, які протестують у центрі Тбілісі проти скандального «закону про іноагентів», повідомляють Патріоти України. Як видно на оприлюднених кадрах, росіянка якраз розповідала сво...

Оце так! Організатори "Євробачення" оштрафували українську делегацію за футболки з принтом про захисників "Азовсталі"

середа, 15 травень 2024, 11:24

Організатори Євробачення-2024 оштрафували українську делегацію за футболки з принтом, що містив заклик звільнити захисників Азовсталі з російського полону. Про інцидент з футболками розповіла українська артистка Аlyona Аyona у себе в Instagram. «Ми зна...