Вона ж за мир та любофф: Повалій заспівала в Кремлі для військових Путіна (відео)

Повалій виконала свої хіт "Твоих рук родные объятья".

Скрін відео

Українська співачка і народна артистка Таїсія Повалій, яка останнім часом виступає в РФ, взяла участь в концерті на честь співробітників органів внутрішніх справ Росії. Ролик з виступом "зірки" опублікований на YouTube, повідомляють Патріоти України.

10 листопада артистка заспівала в Кремлівському палаці на концерті, присвяченому Дню поліції (раніше це був День міліції - ред).

"От всей души вас с праздником поздравляет народная артистка Украины Таисия Повалий", - оголосили ведучі заходу. Виступ Повалій дивіться у відео з 1:33:25 год.

Повалій виконала свої хіт "Твоих рук родные объятья". Також на концерті виступили такі російські зірки, як Йосип Кобзон, Валерія, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Ірина Аллегрова, Олег Газманов, Григорій Лєпс, Лоліта, Олександр Розенбаум та інші.

Також співачка поділилася в своєму Instagram світлиною, на якій позує в тій же сукні, що виступала на російській сцені. "Лучшие песни". Съемка канала "Россия", - підписала вона кадр.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...