"Воно навіть вдарило у живіт вагітну!": В Одесі неадекватний чоловік влаштував напади на жінок (фото)

Нападника звуть Карапетян Размік Артаковіч. На момент події він знаходився під дією наркотиків.
Жертвою неадеквата стало відразу сім жінок. Ілюстрація: соцмережі.

У центрі Одеси чоловік побив на вулиці сімох жінок, одна з яких - вагітна. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила потерпіла Оксана Садиченко, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці на перетині вулиць Рішельєвська/Мала Арнаутська я зупинилася, щоб подивитися контакт телефону. Через мить я відчула різкий біль в районі сонячного сплетіння. Я зігнулася в три погибелі і тільки потім я зрозуміла, що це був чийсь удар!", - розповіла вона, додавши, що буквально через мить почула ще один жіночий крик.

Вона зазначила, що нападника звуть Карапетян Размік Артаковіч. На момент події він знаходився під дією наркотиків.

"І я ще добре відбулася, тому що десь в ста метрах від мене він вдарив дівчину З ліктя в обличчя, вона впала і об бордюр мало не зламала собі руку!!! Тепер у неї гематоми під оком і на кисті. Вона була в сонячних окулярах, і добре що окуляри не розрізали їй обличчя!!!

Одну дівчину відвезли в лікарню - ВОНО зламало їй НІС!!!

Інша дівчина з цього ж кварталу, йшла з хлопцем і обидва обернулися на крики вагітної дівчини!!! І через секунду вона отримала удар з ліктя по обличчю! У неї гематома на щоці! Її хлопець погнався за ним і ще кілька хлопців наздогнали і скрутили його!

Приїхала поліція і ми всі, хто на таксі, хто на машині поїхали писати заяву в поліцію. Але найстрашніше навіть не це!!! По дорозі, ця ІСТОТА вдарила в живіт ту вагітну дівчину, на крики якої обернулася молодь!!!", - додала Садиченко.

За її інформацією, вагітна дівчина на даний момент знаходиться в пологовому будинку і лежить на збереженні.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...