"Вони бліді та несвіжі": Меган Маркл запропонувала замінити білих професорів на чорношкірих жінок

Це перший політичний акт Меган Маркл, яка таким своєрідним чином підтримала кампанію зі знесення пам'ятників засновнику африканської колоніальної системи Британії Сесілю Родсу в кампусах країни.
Меган Маркл. Фото: Teleprogramma.pro.

Меган Маркл, дружина принца Гаррі, заявила, що в Британії в професорському середовищі повинно бути більше чорношкірих і жінок замість білих чоловіків - «блідих і несвіжих». Вона впевнена, що етнічна і статева приналежність в керівництві освітньої системи означає багато чого. Таким чином Маркл виступила на підтримку кампанії проти расизму в університетах Великобританії, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Mail.

Раніше дівчина заявляла, що була вражена відсутністю різноманітності в професорської середовищі Сполученого королівства. Вона впевнена, що це необхідно заради «деколонізації навчальної програми». Білі «несвіжі і бліді» чоловіки повинні бути замінені на чорношкірих жінок. Коли Маркл дізналася, що більшість професорів у вишах - білі чоловіки, вона вигукнула: «Боже мій».

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...