''Вони нас убивають!'': Відома письменниця закликала українців відірватися від Росії (відео)

Письменниця Лариса Ніцой емоційно звернулася до українців, закликавши їх відгородитися від російської культури як від продукту тих, хто знищує український народ, повідомляють Патріоти України.

Вона обурилася через те, що в суспільстві досі популярні російські фільми, музика і література. За словами Ніцой, це свідчить про те, що українська нація ще не досягла свого ментального перелому. Таку думку письменниця висловила в ефірі телеканалу ZIK.

"Ми ментально і світоглядно ще не відірвалися від цього народу. Коли слухаємо музику, дивимося російські вистави, читаємо російських письменників, ми відчуваємо досі єдність із тим народом. А той народ давно вже нас зрадив, вони давно нам встромили ножа в спину, вони нас убивають, вони нас знищують! Я не закликаю до ворожнечі, але я давно вже собі поставила таку залізобетонну стіну, відгородилася від них і хочу жити своїм життям. Частина українців досі не поставила цей паркан!" — сказала Ніцой.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...