Вони свій вибір зробили: Лорак, Повалій та Ротару заспівають на "вогнику" на "Росія-1"

Протягом новорічної ночі на російському телеканалі анонсується виступ щонайменше п'яти українських виконавців.

Ілюстрація:chto-proishodit.ru

Українські артисти візьмуть участь на новорічному "вогнику" в Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

У новорічному ефірі федерального каналу РФ "Росія-1", програми "Новорічний парад зірок" і "Блакитний вогник" виступатиме багато артистів з України.

Відповідний анонс головного прайм-таймового часу року – новорічної ночі – вже оприлюднив російський канал. "Росія-1" розкрив деякі подробиці і опублікував фото з запису новорічних програм - "Новорічний парад зірок" (до півночі) і "Блакитний вогник" (після опівночі). Там очікується виступ щонайменше п'яти народних артистів України.

У "кроликів" Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка буде номер "на трьох" з Наталею Корольовою. Також будуть вокальні номери за участю Ані Лорак, Таїсії Повалій та Софії Ротару (у 2002 році їй було присвоєно звання Героя України).

Очікуються також політична сатира і гумор. Володимир Соловйов, Володимир Жириновський і Геннадій Зюганов у Новий рік розіграють комічний варіант пропагандистської програми "Поєдинок". А Юрій Стоянов виконає великий монолог в образі "Людини року" за версією багатьох видань - Ангели Меркель.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...