Ворог зовсім поруч: Волонтери знайшли в Харкові любительку "русского мира" (фото)

Дівчина захоплюється терористами Донбасу і вважає їх героями.

СкріншотЦентр волонтерів "Народний проект" знайшов студентку Харківського політехнічного інституту, яка малює символіку "Новоросії" та називає терористів "Моторолу" і "Гіві" захисниками. Докази відповідних дій волонтери опублікували в соціальній мережі Facebook, однак через 4 години цей пост був видалений зі сторінки Центру волонтерів "Народний проект", передають Патріоти України.

Дарина Ширкова родом з окупованого Донецька, проте, як пише "Народний проект", наразі вона навчається в Харкові.

"Сепаратисти розгулюють прямо у вас під носом! Дівчинка Даша (посилання нижче) вчиться в Харкові, їздить до окупованого Донецька і вільних міст України. Але називає "нашими захисниками" терористів "Моторолу" і "Гіві". Малює символіку "Новоросії", - йдеться в повідомленні.

Станом на 18:20 суботи Дар'я Ширкова видалила свою сторінку в соціальній мережі Вконтакте, проте залишила закритий профіль в Instagram та ask.fm.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...