''Возомнила звезду!'': На "Танцях з зірками" розгорівся гучний скандал (фото, відео)

Українська балерина, суддя телешоу "Танці з зірками" Катерина Кухар спровокувала суперечки серед користувачів мережі, частина звинуватила її у необ'єктивному ставленні до деяких учасників, повідомляють Патріоти України.

Так, головними героями конфлікту стали учасниця проекту Леся Нікітюк і фаворит п'ятого сезону "Танців" Іраклі Макацарія. Їхні виступи в одинадцятому випуску отримали зовсім різні оцінки: Лесі Катерина поставила 6 балів, у той час як Іраклій отримав максимум - 10 балів (до того ж, від усіх суддів). Дискусія між фоловерами Кухар розгорнулася на її сторінці в Instagram.

Багато зазначили, що балерина необ'єктивно відноситься до конкурсантів, тобто Іраклі підсуджує, свідомо завищуючи оцінки, а Лесі навпаки - занижує.

При цьому дехто також зазначив, що знаменита прима "вважає себе зіркою", тому зовсім не контролює свою мову й дозволяє робити взагалі некоректні висловлювання.

"Коли Іраклі торсом махає - йому ставлять 10, і ніхто не говорить, що це фривольність. Лесі поставили 6. Занижувати оцінки - це ваше!" - обурено написали в коментарях Катерині підписники.

"Зверніть увагу, хто в танці технічний і гідний перемоги, а хто - колода. Питання риторичне - Лесі пора додому", - зазначили інші шанувальники шоу.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...