"Вперше піду голосувати": Як відомі люди відреагували на заяву Зеленського про участь у виборах

Думки, як можна було передбачити, розділилися...

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Заява Володимира Зеленського, зроблена в ніч на 1 січня про те, що він йде в президенти, викликала справжню бурю коментарів серед простих українців і відомих людей. Як і очікувалося, є як позитивні, так і негативні коментарі, передають Патріоти України.

Як на заяву шоумена відреагували відомі люди:
Гайтана заявила, що вперше піде голосувати: "З Новим роком. І я вперше піду голосувати", - підписалася співачка під зверненням артиста.

Журналістка Соня Кошкіна в своєму коментарі була також небагатослівна, проте її пост був з натяком: "У гарного хлопця в цій країні є два шляхи", - писав незабутній Віктор Пєлєвін. Далі не продовжую. Самі знаєте", - зіронізувала журналістка.

Опублікував свою думку і політтехнолог Віктор Уколов: "Можна зіграти роль Президента в комедійному серіалі, можна замість Президента виступити на Новий рік і навіть надіти туфлі на високих підборах і покласти одну руку на Біблію, але це не зробить тебе Президентом. Так підлітки, наздоганяючи дорослих, копіюють їх зовнішність і поведінку".

А ось такий коментар до вирішення Зеленського залишив мер Дніпра Борис Філатов:

"Как встретишь Новый Год, так его и проведёшь. Когда фигляр, между выносом на сцену искусственного холодца и исполнением песни "про стиль собачки", пользуясь своим доступом к "первой кнопке" страны, объявляет о своих мегамбициях, то понимаешь, что также, при случае, он и будет руководить.

Между холодцом и "собачкой".
В виде буквы "зю".

Смешно и, одновременно, противно.

Ваша бессмысленная злоба к Порошенко не заставит нас его полюбить.

А вот уважать так вполне...

В 2019 хочу лишь одного.

Чтобы моя Страна пережила эти выборы".

"Вот такой поворот в Новый Год. Сказать, что вы этого не ждали. Ну уж нет. Сказать, что не ждали перед Новым Годом прямо? Возможно. Тут важно - другое. Давно уж назрело время - другим - новым. И мы проснемся в Новом Году- с новыми возможностями и перспективами", - написав гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко.

Як відреагували прості люди:

"Вова, ти ж розумієш, якщо ти підеш "працювати як всі" це буде крах навіть 95 кварталу. Люди в тебе вірять, не підведи. Бо жити на Україні спокійно ти не зможеш. Хоча я в тебе вірю!", - Вера Лысенко.

" Вова, я за тебе, вперед , треба змінити нашу рідненьку Україну для простих людей, які працювали працювали і нічого для себе не напрацювали, тримайся ,наразі я повірила в Новорічні дива ,ми за тебе будь уважним до "добродіїв", - Лариса Понько.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...