"Врач сказал в морг - значит, в морг": Путінський байкер приїхав до Луганська зі своїм "катафалком" (фото)

Лідер "Нічних вовків" дав привід для нових дотепних жартів на свою адресу.

Олександр Залдостанов. Фото: соцмережі.

У суботу, 12 травня, в окупованому бойовиками "ЛНР" Луганську байкери клубу "Нічні вовки" влаштували відкриття мотосезону з нагоди "дня республіки". Фото з місця подій публікують сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що колону мотоциклістів очолив лідер "Нічних вовків", шанувальник президента Росії Володимира Путіна Олександр "Хірург" Залдостанов. "Всі бунтівні "Республіки" для мене - мої друзі. Це все те, що неймовірно притягує: цей дух опору цьому глобальному сатанізму. Тут сама Росія, тут її дух, який, може бути, в Москві не так відчувається, як тут. Тут більше Росії, ніж в столиці", - заявив Залдостанов на заході.

Варто зауважити, що в соцмережах посміялися над словами "Хірурга" і фотографією його "катафалка": "Кого ж вони возили в цьому катафалку, якщо "російський дух" стояв міцніше, ніж у смердючій чи то сірководневій, чи то метановій Москві?) Невже "велика дипломатія молодих республік" таки довела до обміну досвідом з Мадагаскаром, і донбасити в честь свята відкопали "героїв республіки"?)", - поцікавився політтехнолог Олексій Голобуцький.

"На естакаді перед напівзанедбаним вокзалом, мертве електронне табло, порожній готель. Там, трохи нижче, був поштамт... Потяги не ходять... Навіть в мацкву", "А кого ховають?", "Який катафалк! Лікар сказав: - в морг, значить - в морг", - додали користувачі мережі.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...