Вранці йому стало погано: У родині футболіста збірної України трапилося велике горе (фото)

У четвер, 23 серпня, помер Андрій Федецький - батько відомого українського футболіста, капітана клубу "Карпати" і легенди національної збірної України Артема Федецького, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу львівського клубу.

Зазначимо, що 5 серпня Андрію Стефановичу виповнилося 60 років. Останнім часом у нього були проблеми зі здоров'ям. Нещодавно він пережив інсульт і проходив реабілітаційний курс. У четвер о 04:00 ранку йому стало погано. Термінові реанімаційні заходи не дали результатів.

Андрій Федецький в минулому виступав за луцьку "Волинь" і харківський "Металіст". В елітному дивізіоні Чемпіонату України у складі "Волині" Андрій Стефанович провів 102 матчі. Фіналіст Кубку СРСР 1983 року в складі "Металіста". За свою технічність отримав прізвисько "Волинський Марадона".

Попрощатися з видатним волинським футболістом можна буде 23 серпня в Будинку панахиди у Луцьку після 18:00. Ховати Андрія Федецького будуть у п'ятницю в селі Лаврів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...