Вранці йому стало погано: У родині футболіста збірної України трапилося велике горе (фото)

У четвер, 23 серпня, помер Андрій Федецький - батько відомого українського футболіста, капітана клубу "Карпати" і легенди національної збірної України Артема Федецького, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу львівського клубу.

Зазначимо, що 5 серпня Андрію Стефановичу виповнилося 60 років. Останнім часом у нього були проблеми зі здоров'ям. Нещодавно він пережив інсульт і проходив реабілітаційний курс. У четвер о 04:00 ранку йому стало погано. Термінові реанімаційні заходи не дали результатів.

Андрій Федецький в минулому виступав за луцьку "Волинь" і харківський "Металіст". В елітному дивізіоні Чемпіонату України у складі "Волині" Андрій Стефанович провів 102 матчі. Фіналіст Кубку СРСР 1983 року в складі "Металіста". За свою технічність отримав прізвисько "Волинський Марадона".

Попрощатися з видатним волинським футболістом можна буде 23 серпня в Будинку панахиди у Луцьку після 18:00. Ховати Андрія Федецького будуть у п'ятницю в селі Лаврів.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...