Вразив всіх і зник: Маріуполь "підкорив" оголений кондуктор (фото)

У Маріуполі хлопець з голим торсом один день попрацював кондуктором і став відомим на все місто, повідомляють Патріоти України.

"До Маріуполя варто приїхати тільки заради цього кондуктора", - написав Роман Кошмал на сторінці в Facebook і опублікував фотографії.

Користувачі бурхливо відреагували на оголеного чоловіка. "Персик!", "Потертися", "Розкуте містечко. Ось, де марші проводити потрібно", "Свята діва, порно в маршрутці", "Нічо таке баді", "Чоловік при грошах", - прокоментували вони.

Як повідомив сайт 0629, кондуктор автобуса №124 (перевізник ПП "Комарістий") більше не працює на цьому маршруті. Представниця перевізника Анна пояснила, що в той день на лінію не вийшов постійний кондуктор, і водій попросив підмінити його. Хлопець же, не бажаючи терпіти спеку, працював в одних шортах.

"Самого ж водія за таку провину я на час відсторонила від роботи, і зараз він поза зоною доступу", - зазначила вона. У зв'язку з цим випадком водіїв попередили, яка форма повинна бути на робочому місці. Так, потрібно одягати футболку з рукавом (найкраще сорочку), шорти нижче колін, взуття із закритою п'ятою.

Відзначимо, кондуктор став дуже популярним у соцмережах і на нього зробили меми. На них хлопець з голим торсом з'являється в різних відомих місцях Маріуполя.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...