"Врятуйте Меланію": У соцмережах обговорюють "нещасну" першу леді США і "щасливу" Мішель Обаму (фото, відео)

Користувачі помітили, що на інавгурації дружина Дональда Трампа виглядала дуже скутою і сумною.

Разючий контраст. Фото: Фейсбук.

Фотографію двох найвпливовіших на даний момент американських пар - президента США Дональда Трампа з дружиною і колишнього президента Барака Обами з дружиною - активно обговорюють в соцмережах. Юрист і політичний аналітик Роман Давиденко розмістив цю фотографію на своїй сторінці в Facebook з коментарем, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тому що за гроші щастя не купити", - написав Давиденко, маючи на увазі, що Обама з дружиною на фото сміються, а Трамп з дружиною виглядають дуже серйозними і навіть пригніченими.

Пост Давиденка зібрав понад 3 тис лайків і більше 600 перепостів.

У коментарях користувачі сперечалися про те, чи дійсно подружжя Обама щасливі або просто "роблять вигляд"; чи дійсно подружжя Трампів незадоволені один одним, або це нормальний вираз обличчя для такої серйозної ситуації. Деякі порівнювали інавгурацію з армійським призовом, а відхід з поста - з "дембелем".

Найвиразнішим вийшов коментар з фотографією, яка показує, що на інавгурації Обами Барак і Мішель теж виглядали дуже серйозними, тоді як попередній президент Джордж Буш-молодший з дружиною Лорою посміхалися один одному і публіці.

Також користувачі соцмереж активно обговорюють відео з нещасною Меланією Трамп. Відео знято здалеку і дуже збільшено, тому якість його досить низька. Проте реакцію дружини президента чітко видно.

Поки Дональд Трамп розмовляє з Меланією, вона посміхається, як тільки він відвертається - різко змінюється в обличчі.

У мережі почався своєрідний флешмоб на підтримку першої леді США Меланії Трамп.

Користувачі помітили, що на інавгурації дружина Дональда Трампа виглядала дуже скутою і сумною.

Пости в соцмережах з хештегом #SadMelania ("Сумна Меланія") і #FreeMelania ("Свободу Меланії") почали набирати популярність.

There's a difference, & I pray mine resembles #theobamas #freemelania #sosad #blinktwice #narcissist
Відео, опубліковане @simplyf0rher

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...