Врятувати не вдалося: На Вінниччині вчителька впала у кому та померла після візиту батька учениці (відео)

Педагог сіла писати пояснювальну записку директору, але в неї стався гіпертонічний криз.
Заміна колеги на уроці фізкультури стала фатальною. Фото: скріншот з відео.

У Вінницькій області 46-річна вчителька впала у кому та померла після візиту батька учениці. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Світлана Олійник працювала вчителькою у початкових класах. Одного дня колега попросила підмінити її на уроці фізкультури у п’ятому класі. Під час уроку одній з учениць хтось влучив м’ячем у голову. Дівчинка попросила вчительку відпустити її, аби змочити голову холодною водою. Але вчителька не відпустила. Через тиждень батько учениці звинуватив Олійник у тому, що вона скривдила його доньку.

Педагог сіла писати пояснювальну записку директору, але в неї стався гіпертонічний криз. Врятувати вчительку вже не змогли, адже гіпертонічний криз призвів до інсульту. Світлана Олійник померла через 17 днів.

Джерело: ТСН.ua

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...