"Врятував багато життів. Тільки своє зберегти не зміг", - побратим розповів про загиблого сапера "Юджина"

У загиблого офіцера Євгена Сарновського залишилася літня мати та вагітна дружина.

Позивний "Дяда Ваня" розповів про загиблого командира. Фото: скріншот з відео.Знову жертви на фронті. Штаб АТО повідомляє про загибель одного військового. А в Авдіївці у лікарні помер ще один боєць – капітан, командир саперної роти Євген Сарнавський з позивним "Юджин". Він зазнав сильного поранення під час розмінування фугасу. Євгену було всього 26 років. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24 канал.

З дня у день авдіївська промка перетворюється на суцільну руїну. Ще позавчора ця купа цегли й бетону була будинком. Військові навіть не можуть сказати, що саме сюди прилетіло. Але силу вибуху відчули не лише хиткі стіни тепер ущент зруйнованої будівлі.

Про "Юджина" розповів чоловік, якого побратими називають "Дядя Ваня". Сьогодні він дізнався, що його командир помер у госпіталі. "Дядя Ваня" розповів, що його весь час переслідувало погане передчуття. Із "Юджином", справжнє ім'я якого Євген Сарнавський, "Дядя Ваня" служив в українській армії майже 7 років.

Євген був досвідченим сапером. Завжди нестандартно підходив до роботи, багато інновацій його авторства врятували не одне життя. Та от своє власне хлопець зберегти не зумів. "Дядя Ваня" згадує , що пасти задніх – це не про "Юджина".

Окрім того, що "Юджин" сам врятував чимало солдатських життів, свій досвід він передав й іншим. У загиблого офіцера залишилася літня мати та вагітна дружина. Попрощаються з Євгеном Сарнавським можна 17 червня. О десятій годині. На Майдані незалежності в Києві.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...