"Все, что нажито непосильным трудом": Печерський суд арештував яхту та нерухомість Януковича

Санкціями статей 110 і 111 КК України, які інкримінуються екс-диктатору, передбачена можливість застосування додаткового виду покарання - конфіскація майна.

Віктор Янукович. Фото:Слово і Діло

Печерський районний суд Києва заарештував житловий будинок, квартиру, два гаражі і корабель екс-диктатора Віктора Януковича. Про це йдеться в ухвалі суду від 29 грудня 2016 року, опублікованій в Єдиному держреєстрі судових рішень, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.нет.

Зазначено, що Янукович підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України) та ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) КК.

Головна військова прокуратура ГПУ звернулася до суду з клопотанням про накладення арешту на будинок, квартиру, два машиномісця в напівпідземному паркінгу і судно марки Бриг, що належать Януковичу.

Санкціями статей 110 і 111 КК України, які інкримінуються екс-диктатору, передбачена можливість застосування додаткового виду покарання - конфіскація майна.

Вислухавши прокурора, вивчивши клопотання і долучені до нього матеріали кримінального провадження, суддя Катерина Москаленко задовольнила клопотання в повному обсязі.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...