Все дозволено? Скандалістка на Range Rover, яка кидалася на поліцейських в Києві, виявилася родичкою прокурора ГПУ,- ЗМІ

Жінка, яку затримали за парковку її білого позашляховика на пішохідному переході по вул. Шовковичній - родичка (швидше за все - дружина) прокурора з Генеральної прокуратури України.

Світлана Чіполліно. Фото: скрін відео

Скандалістка, відео з затриманням якої за паркування на переході раніше поширилося по Мережі, імовірно є родичкою прокурора ГПУ Чіполліно Ігоря Володимировича. Про це повідомляють журналісти програми Наші гроші, передають Патріоти України.

"Жінка, яку затримали за парковку її білого RANGE ROVER (АА7555ЕА) на пішохідному переході по вул. Шовковична - родичка (швидше за все - дружина) прокурора Генеральної прокуратури України", - заявив журналіст.

За словами прес-секретаря Київради Ірини Шкуро, на скандальному відео зафіксована адвокат Світлана Чіполліно.

Як з'ясували журналісти, автомобіль з номером АА7555ЕА записаний на Валентину Кривулю, 1939 року народження. При цьому за однією адресою з нею (вулиця Миру, 7) зареєстровано також і авто Чіполліно Ігоря Володимировича.

"Людина з таким ПІБ з 2008 року обіймала посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при здійсненні зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Генеральної прокуратури України", - розповіли журналісти.

У свою чергу Світлана Чіполліно є співзасновником низки юридичних компаній, одна з яких Адвокатське об'єднання Юридична фірма DE JURE , при реєстрації якої у 1999 році вона також вказала адресу реєстрація "повного тезки" прокурора ГПУ.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...