Все на продаж: У "культурній столиці Росії" номери "Москвича", котрий вбив Віктора Цоя, збираються продати за шалені гроші

Ті, хто на цьому збираються заробити чималі комісійні, вбачають у своїх діях «знак з неба»

Номер автомобіля, на якому в 1990 році розбився лідер групи «Кіно» Віктор Цой, виставлять на аукціоні в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляється на сайті телеканалу НТВ, зазначають Патріоти України.

Стартова ціна лота - два мільйони рублів. На номері «Я 68 32 ММ» залишилися сліди від удару, а в декількох місцях видно розриви металу. Як стало відомо, нинішній власник знака знайшов його в купленому гаражі в Юрмалі. Директор аукціонного будинку «Літфонд» розповів, що через два дні інші люди запропонували виставити на торги довіреність на автомобіль, яким керував Віктор Цой.

«Можно, наверное, помистифицировать и сказать, что сам Цой хочет этого, потому что из двух источников появились ненаходимые вещи. Никто не знал — ни люди, которые занимались творчеством Цоя, что сохранился этот знак, где он находится. И тут, с одной стороны, находится и знак, и с другой стороны, совершенно от других людей — доверенность на управление автомобилем с этим номерным знаком», - розмірковує торговецть.

За словами директора, найімовірніше, номера і довіреність виставлять на торги, які відбудуться 15 листопада. У вересні на торгах продали інші речі Цоя: паспорт, записну книжку з номерами телефонів ленінградських і московських рок-музикантів, а також рукопис пісні «Хочу перемен».

Віктор Цой загинув у віці 28 років 15 серпня 1990 року, після того, як його «москвич» вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з автобусом «Ікарус» на трасі Слока - Талсі. Водій автобуса був визнаний невинним.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...