"Все не так, но вы держитесь": У Росії здивували "іспанськими" табличками для незрячих

У російському потязі напис для слабозорих написаний іспанською.

Табличка для незрячих в РФ. Фото: соцмережі

У Росії в поїзді "Стриж", який курсує між Нижнім Новгородом і Москвою, повісили спеціальну табличку, що вказує на аварійний вихід, передають Патріоти України.

Крім напису кирилицею на табличку нанесений текст шрифтом Брайля, призначений для незрячих та слабозорих людей. Однак табличка зі шрифтом Брайля, яку в потязі повісили "Російські залізниці", виявилася абсолютно гладкою. Про це повідомляють у соцмережах ВКонтакте і Twitter.

За словами автора опублікованої фотографії, напис шрифтом Брайля – "просто гладкий папір", в той час як повинен бути опуклим. Користувачі подібному інциденту не здивувалися, і в коментарях згадали аналогічні випадки на російській пошті, де табличку помістили під скло. Проте на цьому сюрпризи не скінчилися.

За деякими даними шрифтом Брайля на табличці написано "Salida de emergencia", що означає "аварійний вихід" іспанською.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...