Все обірвалось криком: У Чечні кадирівці ввірвались в будинок дівчини для страти (відео)

Рідні дівчини стверджують, що кадировці звинувачують її в намірі нібито виїхати до Сирії, щоб воювати в лавах ІДІЛ.

Скріншот

У Чечні жінки сім'ї Тарамових (Тазуркаєвих) встигли зняти на відео момент, коли бійці полку ім. Кадирова виламали двері їхнього будинку, щоб забрати племінницю. Дівчині загрожує страта. Відповідне відео, яке переривається після жіночого крику, було передано в редакцію видання "Кавказ.Реаліі", повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що серед перших, хто прийшов забирати дівчину, - її рідні дядьки – жителі села Котир-юрт Ачхой-Мартанівського району Адам та Якуб Тазуркаєви. Обидва - колишні члени підпілля, які змінили сторону і стали членами кадировського полку.

У кадр потрапив момент, як літня жінка волає про допомогу і просить врятувати її внучку. Чеченка зі сльозами на очах розповіла, що двоє її синів збираються вбити племінницю. За її словами, чоловіки взяли в заручники її онука і вимагають обміняти на онучку.

В об'єктив камери потрапив момент, коли бійці кадировського полку вламуються в будинок. За кадром чути переляканий жіночий голос. Після крику відеозапис переривається.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...