Все по-європейськи, але в Києві: Скільки коштуватимуть квитки на Євробачення-2017

Придбати їх зможе не кожен - ціна зависока для простих українців.

Ілюстрація: ng.pl.uaЗаступник керівника НСТУ з питань проведення конкурсу Павло Грицак заявив, що квитки на пісенний конкурс Євробачення-2017 будуть коштувати від 40 до 200 євро, повідомляють Патріоти України з посиланням наі "Громадське".

"В середньому, ціна буде від 40 євро до 200, до 200 з хвостиком євро - це VIP-квитки", - сказав він.

Грицак наголосив на тому, що вартість розраховували відповідно до того, що це міжнародний конкурс, і квитки купуватимуть не лише українці, а й іноземні гості.

Він також додав, що квитки будуть продавати на 9 подій.

Також відомо, що на даний момент ведеться дискусія з Європейською мовною спілкою щодо того, що "квитки" на Євробачення не можуть коштувати стільки ж, скільки й у Європі, адже купівельна спроможність українців нижча, ніж у європейців.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...