Все погано: На окупованих територіях зникне мобільний зв'язок

Київстар відключатиме номери, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України та Грузії, повідомляють Патріоти України.

Таке рішення популярний український оператор прийняв через рекомендації Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ).

У НКРЗІ порадили припинити обмін трафіком з номерами які виділили для Росії та використовуються на захоплених нею територіях сусідніх держав.

Номери почнуть блокувати з 8 лютого. Абоненти, які знаходяться в Україні та Грузії не зможуть зв'язатися з абонентами, які живуть в окупованих містах.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...