"Все погано": У РФ б'ють на сполох через нові "пекельні" санкції США

Глава "Сбербанку" Герман Греф не очікує, що можливі нові санкції Сполучених Штатів стосуватимуться найбільших російських банків, повідомляють Патріоти України.

"Я б не хотів оцінювати ступінь цих ризиків. Поки там найбільші банки не зазначені", — заявив Греф, коментуючи законопроект американських сенаторів про нові санкції проти РФ, зокрема щодо банківського та енергетичного секторів, а також суверенного боргу.

Однак, за його словами, прогнозувати перебіг політичних процесів у США дуже важко. "Наскільки нам відомо, конкретних планів на цю тему немає. Але мені дуже важко прогнозувати перебіг політичних процесів у Сполучених Штатах. Ми розуміємо, що це політичний процес", — резюмував Греф.

Нагадаємо, США підготували новий пакет санкцій проти Росії у зв'язку з агресією Кремля у Чорному морі, спрямованою на військові судна України, і втручанням у виборчий процес американців.

Зокрема запропоновано ввести санкції проти російських банків, які підтримують зусилля РФ із підриву демократичних інститутів в інших країнах. Крім того, сенатори вважають за потрібне ввести санкції, націлені на інвестиції у російські ЗПГ-проекти (зріджений природний газ) поза межами РФ. Також законопроект передбачає санкції, пов'язані з російським суверенним боргом.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...