"Все правильно, не время улыбаться": Мережу шокувало, як маленьким росіянам прищеплюють культ Путіна

Пост став причиною саркастичних коментарів користувачів соцмережі. Деякі з них назвали такі подарунки "ідіотизмом".

Подарунок на день народження. Фото: ФБ

У школах і дитсадках РФ дітям на день народження дарують портрет президента Росії Володимира Путіна з його автографом. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав російський політик та громадський діяч Дмитро Гудков, опублікувавши фото 9-річної дівчинки, яка тримає в руках подарунок від президента.

Він зазначив, що презенти надсилає адміністрація Путіна школярам та малюкам із дитячих садків Саранська, Краснокам’янська, Саратова, Краснодара, Томська. Переважно їх дарують на дні народження у святковій атмосфері. Таке дійство відбувається ледь не щомісяця.

"Сьогодні черговий портрет доїхав до Саратова. Маленька школярка отримала його з рук сіті-менеджера і суворо втупилася в камеру. Напевно, такий вигляд має щастя. У документальному фільмі Віталія Манського про КНДР "У променях сонця" навколо теж висять портрети вождя. Ось тільки коли маленьку героїню просять згадати що-небудь гарне з її життя, вона чомусь починає плакати", – прокоментував Гудков "щасливий" вираз обличчя дівчинки.

Пост став причиною саркастичних коментарів користувачів соцмережі. Деякі з них назвали такі подарунки "ідіотизмом".

Норвегія почала відмовляти у захисті певним категоріям українців: Що відбувається

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:30

Норвегія вже відмовила у тимчасовому захисті кільком українцям, які або походять з "безпечних" регіонів, або не проживали в Україні на момент вторгнення Росії у 2022 році, передають Патріоти України. Уряд Норвегії оголосив про низку заходів жорсткої ек...

"Голь на выдумку хитра": Окупант без ніг зробив собі протези з порожніх пляшок, оскільки "наддержава" не запропонувала нічого кращого (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:20

Російським загарбникам, які залишили свої кінцівки в Україні, не вистачає протезів, у зв’язку з чим виникає потреба робити щось самотужки, використовуючи для цього будь-який мотлох, зазначають Патріоти України. Так, у соцмережах з’явилося відео з війсь...