"Все пропало": Донеччани в шоці від "русского міра" і бідкаються, що "не в Україні"

Товари на окупованій території продають за завищеними цінами, а якість продуктів з РФ - низька.

Ілюстрація: ostro.org

У "ДНР" ціни на порядок вище, ніж на підконтрольній території України, а от якість товарів навпаки - набагато гірша. Про це розповіли місцеві жителі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Лікар виписує рецепт і відразу говорить - ось це в наших аптеках коштує 250 руб (125 грн), якщо є можливість, купіть за лінією розмежування, там воно 50 грн", - повідомила донеччанка Ольга.

"Ми на закупівлі їздимо в Курахово, воно на підконтрольній території. Там українські продукти і ліки, все дешевше. Та й не подобаються нам за якістю ні російські цукерки, ні молочка. Ми звикли до українських", - говорить мешканка Донецька Христина.

Таксист Володимир, який часто перевозить місцевих жителів через пункти пропуску, добре розбирається в цінах. "Різниця, звичайно, є. Тому я часто закуповувати вже десь на підконтрольній території. Ось яловичина у нас 350 руб (175 грн), на підконтрольній території я можу купити за 120 грн. Свинина у нас 280 руб (140 грн), недавно у вас брав по 100-110 грн. Філе курки у нас 185 руб (92,5 грн). У Курахово купив по 80 грн", - зазначає Володимир.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...