"Все пропало": У "кримнашистів" немає грошей для відпочинку на півострові, - дослідження

Опитування проводилося в травні серед двох тисяч респондентів у 80-ти регіонах.

Ілюстрація: ЖЖ

Більше третини росіян хотіли б відпочити в окупованому Криму влітку 2018 року, якби мали на це гроші, повідомляють Патріоти України.

У свою чергу, 56% громадян РФ жодного разу не їздили відпочивати за останні п'ять років. Дані оприлюднив Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД).

"Від 2014 до 2016 року частка бажаючих відпочити на півострові зросла від 8 до 27%. Станом на 2018 рік до Криму хочуть поїхати 37% опитаних росіян. Друге місце зайняли курорти Чорноморського узбережжя Кавказу – 33%. Закордонні курорти – 21%", - зазначається.

Для росіян основними передбачуваними місцями відпочинку залишаються дім і дача. "Російська Федерація: 2018-го року їхня частка 45% і 34% відповідно. Вдома частіше інших залишаться мешканці малих міст (49%) і сіл (55%), респонденти з поганим матеріальним становищем (53%), на дачі – літні люди (42% серед 60-річних і старше)", - повідомляється.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...