Все сталося на очах: Рідні загиблого льотчика Волошина розповіли деталі трагедії

Сиротами залишились діти льотчика - дівчинка двох років і хлопчик, якому скоро виповниться 5 років.

Фото: ЗМІ

29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин напередодні самогубства різко замкнувся в собі. Про це написав журналіст Юрій Бутусов у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні спілкувався з дружиною Владислава - Надією і з його друзями, колегами. У п’ятницю Влад зібрав велику нараду в аеропорту, говорив про проведення тендерів, сертифікації смуги. У суботу Влад зі своїм другом Андрієм, теж колишнім військовим, якого сам Влад запросив на роботу в аеропорт в пожежну частину, ходили на базар", - розповів він.

Владислав купив туфлі, здав у ремонт светр, щоб забрати в понеділок. "Увечері в суботу різко замкнувся в собі. Після повернення з фронту Владу потрібна була допомога психологів, пережите іноді давало про себе знати, там на війні він свій бар’єр страху давно перейшов. Але до психологів він не звертався. Дружину зміна настрою не здивувала, знала, що буває…", - пише Бутусов.

Виконуючим обов’язки директора миколаївського аеропорту Волошина призначили тільки в кінці січня, нагадав він. "Влад переживав за будь-яку справу, за яку брався, але про які-небудь погрози останнім часом не говорив. Вранці в неділю в квартирі, де знаходилися тільки дружина і двоє маленьких дітей, пролунав постріл…", - розповідає журналіст.

Смерть сталася фактично на очах рідних, зазначає Бутусов. "Вони були в сусідній кімнаті, все сталося на очах. Швидка приїхала швидко, лікарі зробили все, що могли… Квартира орендована, звідти треба з’їжджати, машина службова, ноутбук, гаджети і телефон - службові, заощаджень немає".

Скріни з листування в його телефоні, де він говорить про “суїцидальні настрої” і тиск з боку голови ОДА - справжні, від 24 лютого, з листування з колишнім першим заступником директора аеропорту Максимом Карпіним, каже журналіст.

За його словами, дружина і близький друг Волошина Андрій конфлікт з головою ОДА не підтверджують, кажуть, відносини були робіочі, і про конфлікти мови не було. "Телефон вилучено поліцією, усі його повідомлення перевіряються, ні одна версія в даний момент не відкинута, буде перевірено всі, включаючи конфлікт через можливі порушення при добудові аеропорту".

Друзі кажуть, що ніякого відношення до порушень, виявлених аудиторською службою, Влад не мав, він не проводив тендери, оскільки тільки був призначений, і, зрозуміло, підстав для порушення кримінальних справ проти нього не було ніяких, уточнює Бутусов.

Сиротами залишились діти льотчика – дівчинка 2 роки, хлопчику 1 квітня виповниться 5 років. "Їм сказали, що тато захворів… Прощання відбудеться в середу, час і місце поки не відомі, завтра сім’я прийме рішення", - написав він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...