''Все стали заложниками овцы'': Кондратюк різко прокоментував скандал з MARUV

Всі фіналісти національного відбору на "Євробачення-2019" стали заручниками скандалу з його переможницею, співачкою MARUV (Ганною Корсун), повідомляють Патріоти України.

Так в одній з Facebook-дискусій український продюсер і ведучий передачі "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк прокоментував ситуацію навколо Нацвідбору і небажання інших його фіналістів замінити MARUV, яка в підсумку відмовилася представляти Україну в Ізраїлі.

"Усі фіналісти стали заручниками вівці, яка важає, що населення РФ - 4 млрд! Кругова порука двієчників на уроці фізики. Хоча їхати їм всім змагатися реально немає з чим!" - зазначив у своєму коментарі Кондратюк.

Примітно, що зі словами продюсера погодились не всі. "Це слова людини, яка називалася продюсером?" - відповіли йому. На це Кондратюк відповів наступне: "Так. Але у мене, як виявилося, мізків трохи більше, ніж у продюсерів трьох перших учасників! Домовляються до, а не після".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...