Все за гроші? Вєрка Сердючка виступила на російському фестивалі "Нова хвиля" (відео)

Український співак Андрій Данилко, який виступає під сценічним ім'ям Вєрка Сердючка, поїхав до Сочі. Там артист виступив на зірковій вечірці фестивалю "Нова хвиля", повідомляють Патріоти України.

4 вересня Вєрка Сердючка стала спеціально запрошеним гостем на щорічному фестивалі "Нова хвиля". У 2018 році захід проводять у Сочі. Та на сцену музичної події артист не вийшов, зате відіграв міні-концерт на зірковій вечірці після шоу.

На кадрах, опублікованих співаком Сергієм Лазаревим, видно, що під запальні пісні Вєрки Сердючки танцюють російські артисти та Ані Лорак. Дотримуючись дрес-коду, всі знаменитості були вбрані в білий одяг. Водночас Андрій Данилко прийшов на вечірку в національному українському вбранні.

"Сьогодні пройшов концерт відкриття "Нової хвилі" 2018. А слідом відгриміло аfterparty відкриття. White party. Dress code: білі костюми. Було дуже красиво і весело. Спеціальний гість – Вєрка Сердючка. Ми всі дуже давно не бачили Андрія Данилка і він, звичайно, запалив. Нас з Кароліною Вєрка Сердючка і її мама витягли на сцену і ми відірвалися на повну. Прошу зауважити, що ми абсолютно тверезі. Ми просто дуже раді були бачити свого друга Андрія Данилка і всіляко його підтримували. Вєрко, з поверненням", – написав Сергій Лазарев.

Окрім цього, на відкритті "Нової хвилі" був присутній Філіп Кіркоров. Артист оголосив тост за Андрія Данилка та, за інформацією ЗМІ, у дуеті заспівав одну зі своїх пісень.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...