Все заради краси: Жінки розгромили магазин через знижки на білизну (відео)

Ажіотаж викликало зниження ціни на білизну з колекції Fresh Escape Mint Collection - бюстгальтери розпродавали по 7 доларів замість 30.

Скріншот

Малайзійські жінки влаштували погром в магазині нижньої білизни Victoria's Secret в боротьбі за бюстгальтер, на який було оголошено розпродаж, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Малайзії, де іслам сповідує більша частина населення, очевидці зняли на відео, як жінки в паранджах пробиваються крізь скляні стіни магазину, не витримавши очікування зовні будівлі. Покупниці побоялися, що їм не дістанеться білизна зі знижкою, і вирішили йти напролом.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...