Всі під Богом їздимо: Як перенести ДТП з найменшими ризиками для життя

Відповідно до тестів, найнебезпечніше місце в автомобілі — переднє пасажирське, Водій перед зіткненням намагається вивернути кермо й уникнути аварії, а при цьому підставляє бік праворуч від себе. Про церозповідає Ольга Дробишева, голова ГО "Traffic Challenge", зазначають Патріоти України.

Найбільше шансів вижити (майже на 50%) у пасажирів, що сидять на задніх місцях в авто, а особливо - посередині на пасажирському кріслі. Саме там рекомендують встановлювати дитяче автокрісло. Пристебнутий пасажир (або дитина в автокріслі) отримує там травми на 15% випадків рідше, ніж на інших місцях.

Експерт вважає безглуздим, що українці дуже рідко користуються ременями безпеки - лише 23% українських водіїв за результатами дослідження ГО Vision Zero і Центру демократії та верховенства права в рамках кампанії “За безпечні дороги”. Адже система безпеки в автомобілі становить приблизно 30% його вартості. Тобто за неї платять, але не користуються.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...