''Всі співачки, як відомо, - тупі. Всі!'' - казала Чичерина. Яніна Соколова пропонує створити для навіженої рашистки нову пісню з її маячні про "негрів Донбасу'' (відео)

Складається так, що у маячні божевільних час від часу лунає Божа правда. Рашистку-наркоманку "вхопили за язика" - давай, розвивай "мислю".

З "трохи дебільних" заяв любительки окупантів у "Л/ДНР" російської співачки Юлії Чичериної вийшла б знакова пісня вважає українська журналіст та актриса Яніна Соколова, зазначають Патріоти України.

"Це схоже на текст її нової пісні", - констатує Яніна Соколова в своїй передачі, нагадавши інтерв'ю росіянки про війну на Донбасі.

"Це протистояння Росії і піндосів, я так для себе визначила. Там усі з ними: й укропи, і норвежці, там всі понаїхали, і французи, і біатлоністки латиські, негри, які приїжджають на сафарі і просто стріляють бабусь в городах", - видала тоді порцію маячні Чичеріна в ефірі пропагандистів.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...