Всі три "знаки" з'явилися в останні кілька місяців: В Ізраїлі розгледили чергове пророцтво, котре віщує кінець світу (відео)

Як сказано в Святому Письмі, ніхто на Землі не знає, коли це трапиться: "Про день же той і годину ніхто не знає, ні ангели небесні, ні Син, тільки Отець". Однак люди все одно силяться розгледіти наближення Апокаліпсису.

Як підмітили фахівці з релігійних текстів, збулося вже третє біблійне пророцтво, яким віщує кінець світу. Всі три «знака» виявилися цієї осені, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, у вересні повідомлялося, що вперше за дві тисячі років на Святій Землі народилася червона телиця. Новонароджена рідкісної масті - повністю рудого кольору - з'явилася на світ в Інституті Храму - науково-дослідного центру, діяльність якого сконцентрована на побудові Третього Храму. Згідно іудейської традиції, він буде споруджений на Храмовій горі, де колись стояли дві попередніх святині богообраного народу. Деякі християнські фундаменталісти вважають, що друге пришестя Христа не відбудеться, поки в Єрусалимі не збудують Третій Храм. А без жертвопринесення червоною корови, вважається, Храм побудувати не вдасться.

У жовтні, як пише британське видання The Mirror, в Мертвому морі, де життя досі вважалася неможливим через високий вміст солі, були виявлені риби, що стало справжньою науковою сенсацією. Місцевий фотограф зробив знімки риб і інших форм життя в підводних ямах. Тим часом, згідно одного з чотирьох старозавітних пророків - Єзекіїля - це також може знаменувати наближення кінця світу. Як заявив цей пророк, перед приходом Месії, Мертве море «оживе» і там в достатку водитиметься риба.

І, нарешті, на днях у древньої Стіни плачу Єрусалиму паломників перелякала змія, котра виповзла з її каменів. Плазун намагався полювати на голубів, що сиділи на Стіні. Наглядачі викликали професійного змієлова, який упіймав рептилію. Поява змії, яка вважається втіленням зла, багато віруючих також визнали недобрим знаком.

«Ми живемо в по-справжньому небезпечний час, котрий безпосередньо передує приходу Месії. Точно також, як голуби ув безпеці, поки знаходять притулок між камінням Стіни Плачу, так і євреї захищені заповідями Тори. Коли голуби покидають камені, або євреї відходять від Тори - вони в небезпеці», - цитує Breaking News Israel слова відомого іудейського блогера. Стіна плачу – залишки Другого Храму навколо західного схилу Храмової Гори в Старому Місті Єрусалима, все що залишилось від руйнування римлянами у II столітті нашої ери.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...