''Всі українці - росіяни!'': У Держдумі РФ вигадали новий привід для втручання в Україну (відео)

Леонід Калашников

Депутат нелегітимної Державної думи Росії Леонід Калашников заявив, що його країна має втрутитися у передвиборчий процес в Україні. Адже її населення нібито є повністю російським, повідомляють Патріоти України.

Закликом до подібних дій він назвав революцію у Венесуелі, організацію якої Кремль приписує США. Нахабний заклик Калашников озвучив у ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1".

"Працюйте з опозицією аж до того, що працюйте за типом американців, які не соромляться — Панама це, чи Венесуела це, чи Колумбія це. "Ми летимо до вас, бо це наші інтереси, наші люди, два американці там сидять під загрозою!" А ми чого: "Ой, ми не втручаємося, ой, нехай український народ обере!" А там що, російського народу немає?! Там російського народу більше половини! Та й усі українці — російський народ! І ми повинні сказати — зона наших інтересів!" висловився неадекватний російський депутат.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...