Всі версії беруть з газет: Нацполіція приховує підсумки розслідування трагедії у Княжичах, - батьки одного із загиблих

Швидше за все, правоохоронні органи не зацікавлені в тому, щоб дійсно покарати винних.

Ілюстрація: ua-reporter.com

Національна поліція відмовилася надавати Генеральній прокуратурі результати внутрішнього розслідування з перестрілки в селищі Княжичі. Про це повідомляє видання “Вести”, посилаючись на джерело в ГПУ, передають Патріоти України.

«Там пояснили, що закінчили розслідування ще 17 січня. Але через те, що матеріали носять гриф «цілком таємно», в поліції нам нічого не надали », – розповіло джерело.

За словами батька загиблого співробітника держслужби охорони з Броварів Сергія Орлова – Олександра, зараз розслідується вбивство п’ятьох поліцейських, а також крадіжка, в причетності до якої підозрюють копів. Але кого саме – в ГПУ теж поки не з’ясували.

«У п’ятницю я був в Генпрокуратурі. Вони мене розпитували про те, що я з’ясував під час самостійного розслідування. Склалося враження, що всі свої версії вони беруть з газет. Тому поки не знають – була крадіжка чи ні”, – каже Олександр Орлов.

За його словами, він подав заяву в поліцію на господиню будинку, який нібито обікрали. “Адже якби вона повідомила співробітникам ДСО про поламану сигналізацію, то мій син не поїхав на помилковий виклик і залишився живим, як і інші хлопці. Туди просто ніхто не поїхав”, – зазначив батько загиблого.

Орлов додав, що господиня кожен раз давала різні свідчення. “Спочатку вона говорила, що були упаковані речі і картини. Потім – що навіть пил не зворушена вдома, а після візиту до Генпрокуратури вже розповідала, що пропав дорогий алкоголь», – розповів він.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...