Всього 15 сонячних років... Помер юний герой книги рекордів України

Він мужньо боровся з важкою хворобою і дуже любив людей, котрим дарував свої талант та душевне тепло

У п'ятницю, 14 грудня, помер 15-річний Дмитро Ружевич, який став наймолодшим в Україні директором приватної бібліотеки. Про це повідомила керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова, з жалем інформують Патріоти України.

"Наш юний рекордсмен Діма Ружевич з села Сергіївка Донецької області, наймолодший в Україні директор приватної бібліотеки, мужній хлопчик, який все своє коротке життя боровся з хворобою, вчора покинув цей світ... Його ім'я назавжди залишиться в Національному Реєстрі Рекордів в категорії "діти" як гордість всієї України", - йдеться в повідомленні.

Завдяки 13-річному на той момент школяреві з Сергіївки вдалося створити першу в Україні приватну бібліотеку, яка налічує понад дві тисячі примірників книг і якою можуть користуватися всі жителі цього населеного пункту.

Як зазначається, Діма помер в лікарні міста Слов'янська. У дев'ятимісячному віці лікарі діагностували у нього спинальную атрофію Верднига-Гофмана, і з тих пір хлопчик був прикутий до інвалідного візка.

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...