Всього 8 фруктів та овочів: Медики розповіли, що їсти, аби бути щасливим

Щоправда, вчені не змогли пояснити, як саме визначена кількість овочів та фруктів впливає на психофізіологічний стан.

Ілюстрація: list-english.ru

Щоб почуватися щасливішими, включіть до свого раціону 8 фруктів та овочів. Такі рекомендації дають британські та австралійські дослідники, повідомляють Патріоти України.

Вони перевіряли це протягом 6 років на 12 тис. добровольців: чим більше свіжих овочів і фруктів споживав учасник, тим щасливішим почувався.

Дослідники помітили, що уже через 2 роки такої майже веганскої дієти емоційний стан цих людей стабілізувався.

Тому вчені спробували визначити кількість фруктів і овочів, які потрібно з’їдати щодня, і зупинилися на восьми невеличких порціях. При чому для досягнення ефекту потрібно 8 різних видів плодів, приблизно по 100 г кожний.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...