Втікають в Європу: Мережу повеселили білоруські "кабани-мігранти" (відео)

В соцмережах набуває популярності кумедне відео, на якому дикі кабани втікають через кордон з Білорусі до Литви.

У мережі з'явилося досить цікаве відео того, як угруповання диких кабанів здійснювала втечу з Білорусі до Литви через кордон. Відповідне відео опубліковано на офіційній сторінці Державної прикордонної служби Литви в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Відеозапис було знято в районі Свенчан. Кордон перейшло кілька дорослих тварин, а також багато дитинчат кабанів. На сторінці також запропонували порахувати, скільки тварин перейшло кордон.

У коментарях до публікації однієї з груп мережі користувачі стали пропонувати свої варіанти правильного кількості перебіжчиків:"60 перебіжчиків, якщо не прорахувався", "Литовські прикордонники нарахували 63", "Десь сорок перебіжчиків нарахувала", "39 і після паузи в кінці ще близько 13-15", - припустили вони.


Опублікував: Тетяна Ісічук

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...