"Втомився": У Києві біля метро "Дарниця" обвалився міст (фото, відео)

У п'ятницю, 16 листопада, в Києві на вулиці Будівельників провалився міст. Провал з'явився над Броварським проспектом біля метро "Дарниця", повідомляють Патріоти України.

За словами працівників комунальної служби, плиту і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 під час планового об'їзду. Однак, як з'ясувалося пізніше, лагодити міст почали тільки опівдні. Провал зайняв майже всю ширину тротуару. Смуга в бік бульвару Перова перекрита для руху транспорту.

Розірваної плити на місці вже не було, так як співробітники дорожньої служби заходилися на її місце встановлювати нову. Рух по мосту в першій смузі також обмежили, проте комунальники стверджують, що це на кілька годин, а проїзд до вечора відновлять.

Також, на їхню думку, таку деформацію могла викликати важка техніка, наприклад, снігоприбиральна машина, яка ймовірно заїхала на тротуар.


Джерело: Інформатор

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...