Втратила свідомість прямо у студії: Під час ефіру з Порошенком сталася НП (фотофакти)

Президент перервав свою відповідь, підбігши до омбудсмена Людмили Денисової і підхопивши її.

Людмила Денисова втратила свідомість під час прямого ефіру. Фото: скріншот з відео.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова втратила свідомість під час прямого ефіру на телеканалі ICTV з президентом України Петром Порошенком, передають Патріоти України.

Під час виступу українського лідера омбудсмен почала падати, на що звернули увагу в студії. Порошенко також перервав свою відповідь, підбігши до Денисової і підхопивши її. В результаті її винесли за лаштунки, де були чутні слова президента, що жінку потрібно посадити. Після цього він вийшов і заявив, що Денисова працює по 20 годин на добу над звільненням українських моряків, які перебувають в полоні у Росії.

"Уявіть собі, з яким навантаженням зараз працює уповноважений з прав людини Людмила Денисова, яка працює по 20 годин на добу, щоб звільнити українських моряків. Мобілізує міжнародну підтримку, уповноважених з прав Російської Федерації, робить координацію адвокатів. Це дуже нелегкий хрест. Давайте оплесками підтримаємо Людмилу за те, що вона робить", – сказав він.

Буквально через кілька хвилин Денисова повернулася до студії, пояснивши, що з нею все гаразд. "Люда, ми твою мужність вітали оплесками. Дивіться, які у нас мужні жінки", – відповів президент.


Джерело: Обозреватель

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...