Вузьке місце і сильна команда: "У нас було політичне прикриття", - Іслямов порівняв блокади Криму та Донбасу (відео)

Торгівля з окупованими територіями – це не просто бізнес, це супербізнес, і він завжди замішаний на крові, зазначив активіст.

Ленур Іслямов. Фото:Аргумент

Віце-президент всесвітнього конгресу кримських татар і один з ініціаторів торговельної та енергетичної блокади Криму Ленур Іслямов порівняв акції, що проводилися раніше на адміністративному кордоні з анексованим Кримом і зараз -з окупованим Донбасом. За його словами, вони відрізняються між собою, принаймні тим, що кримську координували політики - представники кримськотатарського народу. Про це йдеться на сайті 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"Блокада блокаді різниця. Я прекрасно розумію, що ті хлопці, які зібралися її робити, частину цих хлопців ми знаємо, частину не знаємо. Я не бачу зараз узгоджених дій, але я про цю історію чув ще 2 місяці тому. Це дуже тонка історія, її можна робити, тільки довівши її до кінця.

Це системний процес. Будуть різні провокації і з материкового боку, і з того боку. Торгівля з окупованими територіями – це не просто бізнес, це супербізнес, і він завжди замішаний на крові", - сказав Іслямов.

"У нас був штаб блокади. У нас було "політичне прикриття" у вигляді Джемілєва і Чубарова, і це вселяло впевненість, що ми доведемо все до кінця. Важливо, що ми корінний народ Криму, ми маємо на це право. Наш народ готовий був терпіти всі рішення у зв'язку з блокадою", - додав він.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...