Ввійшло у звичку: Ведучий "Першого" прокоментував скандальний сюжет про покемонів

"Перший канал" стверджував, що в США люди, які грають у Pokémon Go перекрили дорогу, намагаючись зловити покемонів, проте телевізійники, за звичкою, для сюжету використали кадри з мітингу в Окленді проти поліцейського насильства.

Покемони в уяві росTV здатні перекривати рух на трасі. Фото: Твіттер.

Ведучий "Першого каналу" Дмитро Борисов прокоментував вихід скандального сюжету в ефірі телеканалу про мобільній грі Pokémon Go з кадрами мітингу в США помилкою редактора. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, повідомляють Патріоти України.

У своєму Twitter засновник проекту "Лапшеснималочная" Олексій Ковальов звернув увагу на вихід сюжету ще 20 липня, в ефірі телеканалу він вийшов увечері 19 липня.

"Перший канал" стверджував, що в США люди, які грають у Pokémon Go перекрили дорогу, намагаючись зловити покемонів, проте ці кадри з мітингу в Окленді проти поліцейського насильства, який пройшов 7 липня.

"Ось тільки граючи в реальному світі, можна зіткнутися і з реальними небезпеками. Про це геймери нерідко забувають. На цьому відео ловці покемонів юрбою кидаються на жваву трасу - так, що машини ледве встигають загальмувати", - йдеться в сюжеті.

Як повідомлялося в ЗМІ, раніше в Росії покемонів оголосили небезпечними шпигунами. У сюжеті "професійний коментатор в ЗМІ" Євген Царьов говорив, що гра Pokemon Go отримує доступ до смс користувача і його контактам, а також інформацію про те, "хто ця людина і чим він займається". Це не відповідає дійсності.

Оце так! Організатори "Євробачення" оштрафували українську делегацію за футболки з принтом про захисників "Азовсталі"

середа, 15 травень 2024, 11:24

Організатори Євробачення-2024 оштрафували українську делегацію за футболки з принтом, що містив заклик звільнити захисників Азовсталі з російського полону. Про інцидент з футболками розповіла українська артистка Аlyona Аyona у себе в Instagram. «Ми зна...

Такого не було з початку війни! В Україні ціна на популярний овоч сягнула дна

середа, 15 травень 2024, 10:30

Ціни на огірки для весняного сезону сягнули найнижчої позначки за увесь час повномасштабної війни – гуртові ціни тримаються на рівні 35-40 грн/кг. Це пояснюється сприятливими погодними умовами, що склалися весною 2024 року, а також зниженням ажіотажу н...