Ви можете зробити диво: Маленькій донечці бійця АТО потрібна термінова допомога (відео)

Родина звертається до всіх небайдужих.

Українців просять допомогти врятувати дівчинку Софію, якій немає ще й року. У дівчинки атрезія жовчовивідних шляхів, біліарний цироз печінки. Батьки за два тижні повинні зібрати 130 тис. євро на операцію. Інакше дитина помре, повідомляють Патріоти України.

Зараз лікарі оцінюють стан дівчини як критичний - необхідна термінова трансплантація печінки. Софія цілодобово підключена до крапельниць, які підтримують організм, щоб дитина змогла протриматися до операції. Донором буде батько дівчинки - Руслан, він є учасником бойових дій на Донбасі.

"Десять місяців тому в молодих батьків була надія, що пересадка печінки не знадобиться, що обійдеться лікуванням в Україні. Тоді в День добровольця активісти зібралися з АТОшниками, вони взяли свої бойові нагороди і разом пішли "колядувати". Прокуратура, обл- та міськрада, податкова та суди. Хлопці просили врятувати дочку їхнього побратима і готові були продати свої нагороди, які порівняно з життям дитини - нічого не варті. Зібрали тоді 100 тис. грн і це продовжило життя дівчинці. Але минув час і операція таки знадобилася", - написала в Facebook активістка Таїса Гайда.

Батьки звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати їхню дочку.

Реквізити для допомоги: Карта ПриватБанку №5168755107271377 (Бойко Тетяна).

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...