Ви можете зробити диво: Маленькій донечці бійця АТО потрібна термінова допомога (відео)

Родина звертається до всіх небайдужих.

Українців просять допомогти врятувати дівчинку Софію, якій немає ще й року. У дівчинки атрезія жовчовивідних шляхів, біліарний цироз печінки. Батьки за два тижні повинні зібрати 130 тис. євро на операцію. Інакше дитина помре, повідомляють Патріоти України.

Зараз лікарі оцінюють стан дівчини як критичний - необхідна термінова трансплантація печінки. Софія цілодобово підключена до крапельниць, які підтримують організм, щоб дитина змогла протриматися до операції. Донором буде батько дівчинки - Руслан, він є учасником бойових дій на Донбасі.

"Десять місяців тому в молодих батьків була надія, що пересадка печінки не знадобиться, що обійдеться лікуванням в Україні. Тоді в День добровольця активісти зібралися з АТОшниками, вони взяли свої бойові нагороди і разом пішли "колядувати". Прокуратура, обл- та міськрада, податкова та суди. Хлопці просили врятувати дочку їхнього побратима і готові були продати свої нагороди, які порівняно з життям дитини - нічого не варті. Зібрали тоді 100 тис. грн і це продовжило життя дівчинці. Але минув час і операція таки знадобилася", - написала в Facebook активістка Таїса Гайда.

Батьки звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати їхню дочку.

Реквізити для допомоги: Карта ПриватБанку №5168755107271377 (Бойко Тетяна).

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...