"Ви що, тв*рюки, ох**ли чи що?": Прихильник Зайцевої, яка влаштувала криваву ДТП у Харкові, організував травлю на журналістку (фото)

Прихильник Олени Зайцевої, обвинуваченої у жахливій ДТП у Харкові із шістьма жертвами, влаштував у мережі цькування журналістки Тетяни Доцяк. Відповідні скріншоти Доцяк опублікувала у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За її словами, прихильник фігурантки аварії Олександр Молчанов не раз був помічений у залі суду. "Ви що, тв*рюки, ох**ли чи що?", "Ти - ганьба журналістики!", "Скільки тобі платять за брехливі сюжети?" - пише Молчанов. "І справа навіть не в тому, що цей чоловік реальний, я бачила його на судових засіданнях. Справа в тому, що під його постом про "офігілих постраждалих, які несуть х**ню", є один лайк. І цей лайк адвоката Зайцевої", - наголосила Доцяк.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...