Вибачення Сан Санича: Екс-мер Києва оплатить похорон збитої його авто жінки (відео)

Водій політика має намір допомагати дівчинці, яка залишилась без матері.

Олександр Омельченко. Фото:vesti-ukr.com

Похорон загиблої від травм жінки, отриманих у ДТП з авто Олександра Омельченка, відбудеться за рахунок екс-мера. Про це розповів ТСН адвокат водія Анатолія Нищуна, який зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, передають Патріоти України.

За словами адвоката Степана Суткевича, так політик має вчинити згідно чинного законодавства. "За законом власник транспортного засоби має понести всі витрати – матеріальні та моральні. Тобто всі витрати лягають на Олександра Омельченка.

Я з ним сьогодні спілкувався – він організовує машину, аби доправити тіло до Івано-Франківська. І пам'ятник хотіли замовити", - розповів Суткевич. Також адвокат розповів, що його підзахисний Нищун, який взяв провину за ДТП на себе, хоче надалі допомагати доньці загиблої.

Нагадаємо, аварія сталася 20 грудня. Постраждалу доправили до лікарні о 16:45. Її особу вдалось встановити лише наступного дня, оскільки до реанімації вона потрапила у комі, а документів з собою не мала.

Водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали. Свідок аварії розповів, що авто Омельченка і до аварії на трасі поводилось небезпечно і ледь не скоїло ДТП на зустрічній смузі. 22 грудня Анатолію Нищуну обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...