Вибігла на дорогу несподівано: у Кіровограді в день присяги патрульний поліцейський скоїв наїзд на дитину (фото)

Водій швидко зреагував на ситуацію та натиснув на гальма, тому дівчинка серйозних травм нібито не зазнала, однак карета швидкої медичної допомоги забрала її на обстеження.

У Кіровограді сталася ДТП за участі поліцейського. Сьогодні, 28 квітня, близько 14.20 автомобіль "Ланос" під керуванням працівника патрульної поліції збив десятирічну дівчинку. Про це повідомив з місця події кореспондент місцевого порталу Гречка, передають Патріоти України.

ДТП сталася по вул. Терешкової в районі Нової Балашівки. За кермом автівки був працівник патрульної служби Пономаренко.

Як повідомив пасажир "Ланоса", їх авто рухалось на невеликій швидкості, дівчинка вибігла на дорогу раптово, оскільки з іншого боку її погукали бабуся з дідусем.

За словами пасажира, водій швидко зреагував на ситуацію та натиснув на гальма, тому дитина серйозних травм ніби то не зазнала. Карета швидкої медичної допомоги забрала дівчинку на обстеження.

Гальмівний шлях автівки складає близько 5 метрів. На місці ДТП наразі працюють працівники нової патрульної поліції, та інспектори у формі ДАІ.

Поліцейські ситуацію не коментують, оскільки, за їхніми словами, це заборонено керівництвом місцевої поліції. У свою чергу, деякі з представників поліції поводились агресивно по відношенню до представників ЗМІ. Зокрема, поліціянтка Журавель обурилась тим, що на місце ДТП приїхали журналісти і спілкувалась з представниками преси по-хамськи.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...