Вибух у Парижі: Число загиблих збільшилося (відео)

За даними, міністра внутрішніх справ Франції Крістофа Кастанера, серед загиблих в результаті вибуху в центрі французької столиці - двоє пожежників і двоє громадян.

На місці вибуху у Парижі. Фото: скріншот з відео.

В результаті вибуху, який стався 12 січня в Парижі, загинули чотири людини. Про це повідомляє телеканал "360" на каналі в Telegram, передають Патріоти України.

За даними, міністра внутрішніх справ Франції Крістофа Кастанера, серед загиблих в результаті вибуху в центрі Парижа - двоє пожежників і двоє громадян. Також ще 10 осіб перебувають у вкрай важкому стані, один з них - пожежний.

Нагадаємо, попередньо причиною вибуху став витік газу в пекарні на вулиці Тревіз, яка була епіцентром вибуху. Раніше говорили, що внаслідок трагедії постраждали 20 осіб, а двоє в критичному стані, 7 отримали серйозні поранення і 11 виявилися травми легкого порядку.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...